Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 3 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 3 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 36, на Пет Сеп 27, 2024 3:06 pm
Тина, Графиня Батори, Макс
Страница 1 от 1
Тина, Графиня Батори, Макс
Юлия Спиридонова - Юлка е била и дебеланка, и страхотна мацка. Била е и тийнейджърка (не много отдавна). От онези трудни времена са й останали щуротията, влечението към шантави дрехи (да забравим, моля, за обицата от консерва "Копърка") и непреодолимата омраза към училището. Автор е на още четири книги, много телевизионни сценарии, някоя и друга анимация и куклена пиеса. Домашни любимци - два диви трола.
Според самата Юлка е нелепо, че у нас се смята за нередно да пише за секс в книгите за тийнейджъри - за разлика от световната юношеска литература, където това е факт от близо четирийсет години, а и повече: „За мен е по-странно, че с годините темата става все по-завоалирана и все повече табу. Най-нелепото е, че именно хората, които се възмущават така усърдно, размятат по къщите си "медицински" списания, имат специални канали на телевизора, да не говорим за онези филми на компютрите им. А аз трябва да се чудя какво да казвам на моите деца (които още са далеч от тийнейджърството), като се върнат от гости и ме питат това какво е, онова какво е, ама защо... Или какво точно правят този чичо и тази леля на билборда пред нас. Искам децата да не смятат секса за нещо мръсно, забранено и дори ужасно. Или пък за нещо смешно. Или че трябва са се случи на всяка цена."
Според самата Юлка е нелепо, че у нас се смята за нередно да пише за секс в книгите за тийнейджъри - за разлика от световната юношеска литература, където това е факт от близо четирийсет години, а и повече: „За мен е по-странно, че с годините темата става все по-завоалирана и все повече табу. Най-нелепото е, че именно хората, които се възмущават така усърдно, размятат по къщите си "медицински" списания, имат специални канали на телевизора, да не говорим за онези филми на компютрите им. А аз трябва да се чудя какво да казвам на моите деца (които още са далеч от тийнейджърството), като се върнат от гости и ме питат това какво е, онова какво е, ама защо... Или какво точно правят този чичо и тази леля на билборда пред нас. Искам децата да не смятат секса за нещо мръсно, забранено и дори ужасно. Или пък за нещо смешно. Или че трябва са се случи на всяка цена."
Последната промяна е направена от Бела Смайл на Пет Дек 06, 2013 9:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Бела Смайл- Admin
- Брой мнения : 267
Re: Тина, Графиня Батори, Макс
Тина и половина: Как се става яко гадже
Юлия Спиридонова - Юлка
Ако си заек в ново даскало...
Ако съученичката ти от задния чин е злобна манекенка...
Ако лицето ти е като на модел, а тялото - на два модела ...
Ако двете с най-добрата ти приятелка се влюбите в най-харесваното момче в училище
Не ти остава нищо друго, освен да се стегнеш на мах... и да станеш яко гадже!
Бела Смайл- Admin
Графиня Батори: Как се става разбивачка на сърца
Юлия Спиридонова - Юлка
Как ще станеш сърцеразбивачка:
ако си преродена графиня вампир, но си и любимка на химичката
ако лицето ти е красиво, но още няма какво да сложиш в сутиена
ако момчетата не смеят да те заговорят, а Макс все още не те забелязва
ако баща ти ви изостави и ти се сервира новината за полусестричка
Питайте Графинята (Елица) и Тина! Историята продължава...
Отново сме с двете приятелки Тина и Графинята (познати ни от вече станалия хит сред тийнчитателите "Тина и половина: Как се става яко гадже"). Този път главното действащо лице е Графинята, или Елица, която е изправена пред не по-малки проблеми за решаване! Главен проблем - да се сдобие с цици! Или поне със сутиен, който да запълни липсващите й важни части. Втори главен проблем - да накара Макс да я забележи отново! Да го спечели! И да бъдат романтична двойка, а не само "хайде да правим секс, хайде да правим секс"! Не толкова главен проблем - да се върне баща й при тях! А дали си струва?! Не-не толкова главен проблем - купоните с дванайсетокласниците, срещите с гаджета, да спасява Тина от самата нея, да запази имиджа си на Кървавата Графиня, но и да не отблъсква момчетата!
Бела Смайл- Admin
Макс: Всичко на макс!
Юлия Спиридонова - Юлка
"Баща ми е пич. С него се живее лесно.
Майка ми.... К’во да ви кажа. Без нея сме си по-добре.
Още в детската градина бях магнит за мацки. Джобовете ми не можеха да съберат дъвките и бонбонките, които ми тикаха в ръцете. Всички момичета искаха едно – мен! И така е до днес...
Мога да сваля всяко момиче. Без особени усилия.
Всичко ми е на MAX!!!
Но си имам тайна – страшна тайна...
Ако някой разбере – мъртъв съм!"
Но когато си тийнейджър, колкото и да си готин, си имаш проблеми, защото трябва:
да разбереш какво искат жените
да не допускаш грешки, защото „милион нещастници ще се кефят адски на всяка твоя грешка. Това е цената да си суперготин
да намериш момиче (трябва да е лошо момиче), с което да спиш, преди останалите да са разбрали, че си все още девствен
В романа главният герой изминава дълъг път, изпълнен с драматични, но и комични ситуации, за да стане накрая истински мъж. А за да станеш истински мъж, оказва се, не е задължително да си правил секс на петнайсет. Но е задължително да се влюбиш истински.
Бела Смайл- Admin
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пет Сеп 11, 2015 12:20 pm by Dredewey
» ~No Name [Naruto FanFic] (коментари)
Вто Сеп 08, 2015 11:00 pm by Sexy Milady
» ~No Name [Naruto FanFic]
Вто Сеп 08, 2015 10:59 pm by Sexy Milady
» Мемориалите на един психопат (Коментари)
Вто Сеп 08, 2015 10:57 pm by Sexy Milady
» СПАМ тема vol. 1...
Чет Окт 09, 2014 4:22 pm by Бела Смайл
» Относно фиковете!
Нед Мар 09, 2014 9:10 pm by Sexy Milady
» Изцепки
Пон Дек 16, 2013 7:56 pm by Sexy Milady
» ~Правила!
Пет Дек 13, 2013 7:40 pm by Sexy Milady
» Заветът Мефисто
Пон Дек 09, 2013 7:43 pm by Sexy Milady
» Чужди очи