All anime fans...
Заповядайте в нашия форум!

Join the forum, it's quick and easy

All anime fans...
Заповядайте в нашия форум!
All anime fans...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Гласувайте за нас!

Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Мемориалите на един психопат
Цялата истина в мен EmptyПет Сеп 11, 2015 12:20 pm by Dredewey

» ~No Name [Naruto FanFic] (коментари)
Цялата истина в мен EmptyВто Сеп 08, 2015 11:00 pm by Sexy Milady

» ~No Name [Naruto FanFic]
Цялата истина в мен EmptyВто Сеп 08, 2015 10:59 pm by Sexy Milady

» Мемориалите на един психопат (Коментари)
Цялата истина в мен EmptyВто Сеп 08, 2015 10:57 pm by Sexy Milady

» СПАМ тема vol. 1...
Цялата истина в мен EmptyЧет Окт 09, 2014 4:22 pm by Бела Смайл

» Относно фиковете!
Цялата истина в мен EmptyНед Мар 09, 2014 9:10 pm by Sexy Milady

» Изцепки
Цялата истина в мен EmptyПон Дек 16, 2013 7:56 pm by Sexy Milady

» ~Правила!
Цялата истина в мен EmptyПет Дек 13, 2013 7:40 pm by Sexy Milady

» Заветът Мефисто
Цялата истина в мен EmptyПон Дек 09, 2013 7:43 pm by Sexy Milady

» Чужди очи
Цялата истина в мен EmptyПон Дек 09, 2013 7:38 pm by Sexy Milady

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 8 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 8 Гости

Нула

[ View the whole list ]

Най-много потребители онлайн: 36, на Пет Сеп 27, 2024 3:06 pm

Цялата истина в мен

Go down

Цялата истина в мен Empty Цялата истина в мен

Писане by Sexy Milady Пон Дек 09, 2013 7:33 pm

Цялата истина в мен 9789542710448

Тя би проговорила... ако можеше
В деня, в който най-добрата й приятелка е открита убита, Джудит изчезва от Розуел Стейшън. Четири години по-късно изненадващо се завръща, променена завинаги. Ужасяващо деяние е ограбило гласа й – никой не знае къде е била през последните години и какво точно се е случило с нея. Неспособна да изрази чувствата и мислите си, Джудит заживява като призразк в дома си. Собствената й майка не съумява да я погледне в очите, а приятелят й от детинство и голяма любов, Лукас, е на път да се ожени за друга.
Това се случва преди две години. Сега, градчето и хората, които обича, са изложени на огромна опасност. А Джудит е изправена пред съдбовен избор – да продължи да живее в тишина или да възвърне гласа си, дори това да означава, че ще промени съдбите на околните завинаги. Защото единственият начин да спаси Розуел Стейшън и голямата си любов, е да разкаже цялата истина за ужасяващите събития от миналото.
* * *
Отзивите
Завладавящ и незабравим, изключително силен, зашеметяващ. Това са само част от епитетите, с които критиката отвъд Окена определя романа на Джули Бери. „От време на време се повява роман, чийто глас е толкова оригинален, че ти се иска четенето да продължи по-дълго, за да имаш още време да се насладиш на поетичната му проза. Това е такъв роман”, пишат от Kirkus. „Изпълнен с напрежение и въздействащ. Поетичният разказ на Бери ще привлече читателите, а постепенното разбулване на тайни ще ги държи в плен докрай”, коментират в Publishers Weekly. „Книгата е просто вълшебна – красива любовна история, разказана в свободна и пленяваща проза”, допълват от NY Journal of Books.
* * *
Авторът
Джули Бери е родена в западен Ню Йорк в семейство от седем деца. Тя е бакалавър по комуникации от Политехническия институт Rensselaer и магистър по творческо писане за деца и юноши от колежа по изящни изкуства Върмонт. Живее със съпруга си и четиримата си сина в Масачузетс.
Джули пише фентъзи приказки за деца, както и поредица от романи в комиксов стил и приключенски мистерии, преди да се отдаде на писането на романи за тинейджъри. Творбите й са се появявали на книжния пазар в множество страни. Може да посетите Джули Бери онлайн на адрес www.julieberrybooks.com
Sexy Milady
Sexy Milady
Admin
Admin

Брой мнения : 95
Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш...

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите